Buddyhulp

Het kan iedereen overkomen dat de meest eenvoudige dingen niet meer zo vanzelfsprekend gaan. De invloed van een chronische of levensbedreigende ziekte zoals bijvoorbeeld multiple sclerose (MS), kanker, dementie, reuma, een beroerte of psychiatrische aandoening op iemands leven, is vaak enorm.

Heeft u behoefte aan praktische of sociale ondersteuning, maar is er niemand in uw directe omgeving die deze hulp kan bieden? Ook dan kunt u een beroep doen op Buddyhulp. Een buddy kan bijvoorbeeld samen met u boodschappen doen, u begeleiden naar een medisch specialist of regelmatig een praatje komen maken. Als uw netwerk beperkt is (geworden), bekijkt de buddy samen met u welke mogelijkheden er zijn om nieuwe contacten aan te gaan of de bestaande te versterken.

Buddyhulp biedt een waardevolle uitkomst door betrokken en getrainde buddy’s in contact te brengen met mensen die dat even nodig hebben. Een buddy ondersteunt vrijwillig en kosteloos. In principe voor één jaar, met een eventuele verlenging van nog een jaar.

Ga naar de inhoud